Sunday, 29 October 2017

Majlis Graduasi SMK Seksyen 18

6.45 pagi sudah berada di sekolah untuk memunggah keluar barang-barang yang tidak akan digunakan dalam persembahan hari ini. Saspen juga pergi belakang sorang-sorang pepagi ni. Hanya seorang anak angklung sahaja yang sampai pagi ni waktu aku ke bangsal i-Think. Tak berapa lama kemudian yang lain-lain turut muncul sama. Terus bertolak ke seksyen 18 dengan menggunakan dua buah kereta sahaja. Cikgu Suzana kelewatan sedikit pagi ini. Maka disumbatkanlah macam tauhu sumbat bebudak ni dalam kereta aku dan Cikgu CT. Alhamdulillah kami selamat sampai ke sana. Terus mencari spot untuk menyiapkan diri setelah ditunjukkan oleh Floor Manager. Makan pagi dan floor arrangement dilakuka untuk kali terakhir sebaik sahaja selesai makan.

 

Kelewatan VIP tiba membuatkan kami menunggu lagi. Aktiviti yangtelah biasa kami lalui sepanjang penglibatan kami dalam dunia seni ini. Penantian....berapa lama mestiku nanti..VIP masih tak mari-mari...hahahahaha. Peluh jantan betina dan menitik menanti orang-orang ni. Akhirnya penantian kami berakhir dan persembahan kami dimulakan dengan jayanya.Bebudak tak mahu menunggu makan tengahari tiba kerana masih keletihan dengan aktiviti malam tadi. Maka kami beransur pulang dengan berbekalkan mee goreng dan air mineral. Sempat gergambar dengan guru-guru di situ. AJK majlis yang sebetulnya. Terima kasih daun keladi ya....jangan serik jemput kami lagi.


Aktiviti hari ini ditutup dengan aktiviti minum ABC kat Restoran Salsabeel. Penutup aktiviti bulan Oktober untuk tahun 2017.


No comments:

Post a Comment