Saturday, 4 March 2017

Memohon Sumbangan/Tajaan

Assalamualaikum w.b.t,
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آَمَنُوا هَلْ أَدُلُّكُمْ عَلَى تِجَارَةٍ تُنجِيكُم مِّنْ عَذَابٍ أَلِيمٍ  10  تُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ وَرَسُولِهِ وَتُجَاهِدُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ بِأَمْوَالِكُمْ وَأَنفُسِكُمْ ذَلِكُمْ خَيْرٌ لَّكُمْ إِن كُنتُمْ تَعْلَمُونَ  11
Wahai orang-orang yang beriman! Mahukah Aku tunjukkan sesuatu perniagaan yang boleh menyelamatkan kamu dari azab seksa yang tidak terperi sakitnya? Iaitu, kamu beriman kepada Allah dan rasulNya, serta kamu berjuang membela dan menegakkan ugama Allah dengan harta benda dan diri kamu; yang demikian itulah yang lebih baik bagi kamu, jika kamu hendak mengetahui hakikat yang sebenarnya. [Surah AS-SOFF]
Dengan rendah hati, kami Kelab Angklung Wariseni sesi 2016/17 ingin memohon sumbangan dan tajaan daripada semua pihak, sama ada institusi kerajaan mahupun swasta, syarikat korporat atau persendirian, bertujuan untuk menampung perbelanjaan kelab.
PROGRAM LAWATAN SAMBIL BELAJAR PELESTARIAN TRADISI KE BANDUNG

Kami juga menjual VCD dan CD rakaman yang telah kami buat sebagai salah satu cara untuk mengumpul dana untuk merealisasikan program kami.


Sebarang pertanyaan atau keterangan lanjut bolehlah menghubungi talian berikut :

a. SMK Taman Sri Muda 03-51218388
b. Puan Norazlena Binti Lazim - 0196091434
c. Puan Siti Raxkina Binti Kulop Ahmad - 012 4115072
 Perbendaharaan seperti yang tertera :
BENDAHARI AGUNG PIBG
PUAN LAILATUL AKMA
No.Tel : +6017 560 9460 (whatsapp)
NO.AKAUN PIBG : 3088-4185-29 
NAMA : PIBG SMK TAMAN SRI MUDA
BANK : PUBLIC BANK
Semua program dan aktiviti kelab kami muatkan di akaun-akaun media sosial : -
– PAGE FACEBOOK : Kelab Angklung Wariseni
– INSTAGRAM : @angklung_wariseni
– TWITTER : @kawteam14
Setiap sumbangan yang diberikan tanpa mengira nilainya, amatlah bermakna bagi kami. Semoga setiap sen yang diinfak mendapat ganjaran daripada Allah S.W.T. dan setiap gerak kerja kita diberkati dan diredhai Tuhan. Segala kerjasama dan keprihatinan anda semua kami dahulukan dengan jutaan terima kasih.


No comments:

Post a Comment