Saturday, 25 February 2017

Mesyuarat Agung PIBG SMK Taman Sri Muda Kali ke 22Pukul 12.00 tengahari menyiapkan booth kelab untuk menjaja VCD kami kepada ibu bapa yang akan hadir petang ini. Fazli dah Syahmi mewakili ahli kelab angklung untuk menjaga booth dan dibantu oleh 3 orang anak-anak murid dari kelas 2 Dedikasi. Terima kasih kerana sudi membantu cikgu. Herianto dan anak-anak angklung tingkatan 1 turut sama menyiapkan meja jualan.Membuat persiapan akhir melatih anak-anak generasi ke 7 sebelum mereka memulakan persembahan. Sempat juga bergambar dengan ayahanda sebelum memulakan langkah.


Agak lama juga mereka menanti dan kena marah beberapa kali sebab bising kat tengah-tengah tu. Sorrylah....kita mesti jaga adab dan sopan apabila tetamu ada kan. Pelajaran pertama anak-anak angklung baru.Sebaik sahaja ucapan perasmian selesai anak-anak angklung melangkah naik ke pentas untuk meraikan ibu bapa yang hadir.
Tahniah kepada anak-anak angklung generasi ke 7....walaupun ada yang darah gemuruh akhirnya dapat membuktikan mereka boleh memberikan persembahan yang mantap. Persembahan diakhiri dengan pelbagai aksi dengan penaung dan AJK PIBG.
No comments:

Post a Comment