Tuesday, 25 October 2016

Hari Anugerah Kokurikulum (Hari Kokurikulum Bersepadu 2016)

Selasa 25 Oktober 2016. Hari Penyampaian Anugerah Kokurikulum sempena Hari Kokurikulum Bersepadu SMKTSM 2016. 


Hari ini aku terlibat dalam perhimpunan sesi pagi.Aku merupakan salah seorang penerima anugerah tokoh kokurikulum pada tahun ini. Hadiah dan sijil disampaikan sendiri oleh Ayahanda Tuan Haji Aznan Kassan kepada para pemenang. Kelab aku mendapat anugerah Papan Info Terbaik bagi sesi pagi dan petang pada tahun ini. Anugerah ini diterima oleh Muhammad Ariff Ishak untuk sesi pagi sementara sesi petang diterima oleh Puan Elsa Majmiza Murad Khan. Laporan aktiviti terbaik juga diungguli oleh KAW Team dan Puan Elsa sekali lagi menerimanya.

Hamper disampaikan oleh ayahanda

Hamper disampaikan oleh Puan Nik Aziah
Anugerah Buku Laporan Terbaik Sesi Petang

Anugerah Tokoh Kokurikulum Badan Bukan Akademik juga diraih oleh anak kelab ini iaitu Muhammad Ariff Bin Ishak bagi sesi pagi dan Muhammad Fazli Amrizal bagi sesi petang. Shazaliyana pula dapat hadiah untuk apa eh? Cis...terlepas dengar plak.

Trofi dan sijil disampaikan oleh Puan Nik Aziah

Puan Nuriham tersenyum-simpul sementara ayahanda posing habis

Shaza ....ko terima hadiah ape ek?
Anugerah Tokoh Guru Kokurikulum Bukan Akademik diungguli oleh aku....yeeehhaaaaaaa. Juara bertahan....eh, eh ...dah berapa kali ya? Riak neh......hahahahaha. jangan mare. Terima kasih kepada anak-anak angklung yang bertungkus-lumus untuk menaikkan nama kelab di persada seni tanahair dan juga antarabangsa. Teruskan usaha anda dan berdoa agar program yang dirancang untuk tahun depan dapat kita jayakan. Insyalllah.No comments:

Post a Comment