Wednesday, 13 April 2016

Majlis Perasmian "The Champion" dan Anugerah Kecemerlangan Pengurusan Kemanusiaan Pejabat Pendidikan Daerah Petaling Perdana (Siri Jelajah Angklung 1Malaysia 2016)

12 April 2016 menuju ke Dewan A MAEPS untuk menjalani raptai majlis. Sungguh besar dewannya. Apa lagi berposing bagai la kami.Tak lama kemudian raptai dimulakan . Agak berterabur jugalah. Banyak perubahan yang perlu dibuat untuk memenuhi acara.Tak kisahlah, hanya perubahan kedudukan. Aktiviti yang dijalankan tetap sama begitu juga dengan lagunya. Selesai kami pulang ke sekolah.

14 April 2016. Sekali lagi menuju ke MAEPS. Hari sebenar majlis. Bersiap sebaik sahaja sampai ke dalam dewan. Hari ini aku dibantu oleh Puan Elsa, Cik Dyna, Encik Azhari tak lupa juga Puan Sazlina.Perubahan dibuat sekali lagi pada lagu Wushu untuk menjadikan ia lebih cantik sewaktu berhenti. Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar. Kami mengiringi demo silat, silambam dan wushu serta mengiringi VIP masuk ke dalam dewan.

Majlis  penyampaian anugerah berjalan dengan lancar. Kelab Angklung mendapat Anugerah Kelab Terbaik dan Guru Penasihatnya mendapat Anugerah Guru Terbaik Kokurikulum Daerah Petaling Perdana. Alhamdulillah.Sebelum pulang kami bergambar beramai-ramai sebagai kenangan saat yang bersejarah untuk kelab dan sekolah. SMKTSM HEBAT!!!

No comments:

Post a Comment